Tarih: 24.06.2024 14:50

Kemer Belediyesi yaz kursları başladı

Facebook Twitter Linked-in

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi ile Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği protokolünce Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde açılan yaz kursları başladı.

Yer tahsisini Kemer Belediyesi'nin sağladığı ATSO tarafından yaptırılarak Kemer Belediyesi'ne devrinin yapıldığı ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'ndeki yaz kurslarında ücretsiz olarak keman, gitar, bağlama, yan flüt, klarnet, trompet, saksafon, temel piyano, org, melodika, modern dans, Türk halk oyunları, konservatuvar ve üniversite müzik bölümlerine hazırlık, tiyatro, çocuk drama kursları veriliyor.

ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi Sorumlusu Şef Furkan Üstündağ, Kemer Belediyesi yaz kurslarının açıldığını belirterek, ücretsiz kurslar için gelen yoğun talepler nedeniyle vatandaşlara teşekkür ederken, kursiyerlere de başarılar dilediğini söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede sanatsal faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydederek, "Hem çocuklarımız hem de gençlerimiz için yaz kursları başladı. Merkezimizde birçok branşta ücretsiz eğitimler veriyoruz. Ücretsiz yaz kurslarından faydalanmak isteyen çocuklarımızı merkezime bekliyoruz" dedi.

Diğer yandan ücretsiz yaz kursları kapsamında Göynük Mahallesi'nde yer alan Ahucum Düğün Salonunda kickboks ve karate ile Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü'nde de optimist yelken kursları veriliyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —