Tarih: 14.04.2024 15:06

Kerimcan Durmaz ortalıkta yoktu, erkek olmuş, saçlı ve sakallı haliyle inanılmaz değişimi

Facebook Twitter Linked-in

Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Samet Liçina'yla çektiği videolarla gündeme gelmiş ve o günden beri adından sıkça söz ettirmiştir. Ancak, son aylarda Durmaz'ın dikkat çekmesinin sebebi malum... Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan ve kaynağı tam olarak anlaşılamayan eril enerjisiyle tüm dikkatleri üzerine çektiği gözleniyor.


KERİMCAN DURMAZ'IN ŞAŞIRTICI DÖNÜŞÜMÜ

Kerimcan Durmaz, son zamanlarda ufak belirtilerle başlayan eril enerjisini hızla artırarak dikkat çekici bir dönüşüm geçirdi. En son dudak dolgularıyla ve saç modelindeki değişiklikle gündeme gelen Durmaz, sonunda bambaşka bir görünüme büründü. Yıllardır feminen tarzı ve dişil enerjisiyle tanınan Durmaz'ın yerini, saçlı sakallı, ciddi bakışlı bir erkek aldı, hayranlarını şaşırttı.


KERİMCAN DURMAZ'IN GÜNDEMİ SARSAN İKİLEMİ

Kerimcan Durmaz, yeni single'ını duyurmak için paylaştığı fotoğraf ile birlikte vücut geliştirdiğini gösterince büyük bir şok yaşattı! Uzun süredir devam eden radikal değişim sürecini başlattığı günden beri destekleyenler olduğu gibi, bu değişimi anlamlandıramayanlar da oldu. Durmaz'ın "Erilcan" olarak adlandırılan son hali, herkesi düşündürmeye devam ediyor. İşte Kerimcan Durmaz'a gelen yorumlardan bazıları...






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —