Tarih: 25.06.2023 12:03

MasterChef Türkiye All Star 11.Bölüm Fragmanı izle -Murat Bozok Kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

MasterChef Türkiye All Star'ın 1.Bölüm Fragmanında yeni jüri üyesi Murat Bozok dikkat çekti. MasterChef All Star’ın bu hafta yayınlanacak bölümlerinde Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'ya Murat Bozok eşlik edecek. Peki Murat Bozok kimdir? MasterChef Türkiye All Star 11.bölümde neler olacak? MasterChef Türkiye All Star 11.bölüm ne zaman, saat kaçta?

MASTERCHEF ALL STAR 11.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen MasterChef yarışmasının yeni bölümü 25 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

MASTERCHEF ALL STAR YENİ JÜRİ ÜYESİ MURAT BOZOK KİMDİR?

Şef Murat Bozok, 6 Aralık 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme (İngilizce) bölümünde tamamlayan Bozok, daha sonra aşçı olmaya karar verir ve aynı zamanda ABD'de bulunan Johnson & Wales Üniversitesi'ne kaydolur. Johnson & Wales Üniversitesi'nde okuduğu dönemde restoranlarda çalışmaya başlayan Şef Murat Bozok, Hyatt ve Ritz Carlton'un Boston ve New York şubelerinde çalıştı. Bununla beraber 'Michelin' kavramiyla tanışan Bozok, daha sonra Avrupa'nın yolunu tuttu. Pierre Gagnaire'e ulaşan Bozok, Sketch isimli 1 Michelin yıldızlı restoranda çalışmak üzere Londra'ya gitti.

Daha sonra, Gordon Ramsay Holding'e bağlı 3 Michelin yıldızlı Royal Hospital Road ve 1 Michelin yıldızlı Angela Hartnett at Connought'ta toplam 2.5 yıl çalışmasının ardından Murat Bozok, Gordon Ramsay Grup'tan ayrılarak Paris'teki 2 Michelin yıldızlı L'atalier de Robuchon'da çalışmaya başlamıştır. 8 ay burada çalıştıktan sonra ise Londra'ya geri dönmüş ve buradaki L'atalier de Robuchon restoranının kurulmasına katkıda bulunmuştur. Murat Bozok, şimdi Türkiye'de ve Türkiye'nin ilk ve tek şarap kompleksi olan Kayra Şarap Akademisi binasında Mimolett isimli restoranını açtı.

Şu anda TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye All Star programında konuk jüri üyeliği yapıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —