Tarih: 20.08.2024 12:11

Medicana İzmir'e AACI akreditasyonu

Facebook Twitter Linked-in

İZMİR, (DHA) - MEDİCANA International İzmir Hastanesi, Uluslararası Amerikan Akreditasyon Komisyonu (AACI) akreditasyonunu almaya hak kazandı. Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, kapsamlı bir değerlendirme sürecini başarıyla tamamladıklarını dile getirdi.

Medicana International İzmir Hastanesi, dünyada sağlıkta kalite standartlarının değerlendirmesinde öncü bir kuruluş olan AACI akreditasyonunu almaya hak kazandı. Hastanede verilen sağlık hizmetlerinden, çalışanların güvenliğine kadar detaylı denetimlerle verilen akreditasyon, hizmetlerin uluslararası kalite standartlarına uygun olduğunu ve en iyi uygulamaları benimsediğini belgeliyor. Sertifika töreninde Medicana International İzmir Hastanesi'nin bu akreditasyonu almaya hak kazandığını açıklayan AACI Türkiye CEO'su Ömer Peşinci, AACI akreditasyonunun global sağlık standartlarına uyumunu doğruladığını, hasta güvenliği ve memnuniyetine verdiği önemi de vurguladığını söyledi.

BELGEYİ EKİBİYLE ALDI

Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal, kapsamlı bir değerlendirme sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, bunun sürekliliğin sağlanmasını temenni etti. Belgeyi Kalite ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürleri ile birlikte alan Ünal, şu ifadeleri kullandı: "AACI denetimini başarıyla geçmek, ekiplerimizin özverili çalışmalarının yansımasını ve aynı zamanda hastalarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin uluslararası standartlarda olduğunu da gösteriyor. Bu başarı, sağlık alanındaki liderliğimizi sürdürme ve en yüksek standartları sağlama konusundaki kararlılığımızı pekiştiriyor. Bu önemli başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —