Tarih: 08.09.2023 08:45

Mertoğlu'ndan Satranç Sporuna Destek

Facebook Twitter Linked-in

Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği ve Ardeşen Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "Sokakta Satranç Var" etkinliğine katılan Mertoğlu, çocuklarla sohbet ederek satranç oynadı. Mertoğlu, satranç sporunun çocukların gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, "Satranç, çocukların zeka gelişimini, problem çözme becerilerini ve stratejik düşünme yeteneklerini geliştirir. Ayrıca, çocuklara sabır, konsantrasyon ve disiplin gibi önemli değerler de kazandırır" dedi.

Satranç sporunun Ardeşen'de de giderek yaygınlaştığını ifade eden Mertoğlu, "Satranç Federasyonu İl Temsilcimiz Ersoy Ustaoğlu ve Ardeşen İlçe Temsilcimiz Mustafa Yavuz'a çalışmalarında başarılar diliyorum. Katkılarından dolayı Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kahya'ya ve bu sporun çocuklarımız üzerindeki olumlu etkilerinin baş mimarları değerli velilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinliğe Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu, Ardeşen İlçe Temsilcisi Mustafa Yavuz ve vatandaşlar katıldı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —