Tarih: 25.09.2023 10:02

MHP Bayburt Merkez İlçe Kongresinde Turan Çalışkan Başkanlığa Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Kongrede mevcut başkan Muharrem Baykal'ın yeniden aday olmamasının ardından seçime tek liste giren Turan Çalışkan, MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Yeniden yapılanan yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Barbaros Çeçen, Muharrem Kahraman, Alemdar Dursun, Garip Yazıcıoğlu, Rahman Katılmış, Münür Lüleci, Fırat Çil, Furkan Kırmızıoğlu, Aşkın Bulut Kahraman, Bahattin Salman, Fuat Temuçin, Murathan Durukan, Taha Antika, Hüsamettin Pekmezci, Mehmet Asan, Onurcan Budak.

Kongreye katılan önemli isimler arasında Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Aydıntepe MHP İlçe Başkanı Eyüp Kardeş ve çok sayıda parti üyesi yer aldı.

Yeni başkan Turan Çalışkan, MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte ilçe teşkilatının yeni dönem hedefleri ve çalışma programı konusunda önemli adımlar atmayı planlıyor. Kongre, parti üyeleri ve katılımcılar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek adına olumlu bir atmosferde geçti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —