Tarih: 19.01.2024 17:53

MHP Rize'de iki belediye başkanıyla devam kararı aldı

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Rize adaylarını açıkladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, mevcut belediye başkanlarından Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ile bu dönem de devam kararı verdi. İyidere ilçesinde ise Osman Mete aday gösterildi.

MHP Genel Merkezi yaptığı yazılı açıklamada, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Rize ilinde Çayeli Belediye Başkanlığı için İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere Belediye Başkanlığı için Hakan Karagöz ve İyidere Belediye Başkanlığı için Osman Mete'yi aday olarak belirledik. Adaylarımıza ve teşkilatımıza başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Çiftçi: "Görevimize devam edeceğiz"

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, aday gösterilmesi üzerine yaptığı açıklamada, "Görevimize devam edeceğiz. Bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Karagöz: "İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz"

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ise, "İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Mete: "İyidere'yi daha iyi bir yere taşımak için çalışacağım"

İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete ise, "İyidere'yi daha iyi bir yere taşımak için çalışacağım. Bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağım." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —