Tarih: 24.06.2023 09:56

Milletvekili Sibel Suiçmez Kurultay Açıklaması!

Facebook Twitter Linked-in

CHP’de bütün enerji Kurultaya yönlendirildi. Partililer Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında gidip geliyor. İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz’ün son açıklamalarından teşkilatın Ekrem İmamoğlu’ndan yana olduğunu anlıyoruz. Anlıyoruz dedik zira doğrudan böyle bir açıklama yok.
 

Trabzon teşkilatı net biçimde taraftır

Değişimden yana olmak demek İmamoğlu’ndan yana olmak demektir. Aslında doğrusu da bu! Partinin yeni bir heyecana, yeni bir ruha ihtiyaca varsa (ki değişim her zaman heyecan getirir) İmamoğlu’nun desteklenmesi normaldir. Hele hele Trabzon teşkilatı net biçimde taraftır.
 

"Elbette ki ben CHP’den yanayım"

Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’in pek sesi soluğu çıkmıyor. Sibel Hanım tam bir hukuk diliyle konuştu. Şunları söyledi:
 

“Elbette ki ben CHP’den yanayım. Genel Merkezimiz kongre sürecini başlatmıştır. İlçe Kongrelerimiz başlıyor. Ardından il kongresi yapılacak. Sonra Kurultay yapılacak. Genel Merkezimizin ortaya çıkan tabloya göre bir şekillenmeye karar vereceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla herhangi bir sorun görmüyoruz.”

Rize CHP Milletvekili Tahsin Ocaklı’nın Esiroğlu’nda yaşanan ve Kürt kökenli işçilerin yüksek ses açarak araçla dolaşmalarından kaynaklanan kavgayla ilgili sorumuza ise daha sonra açıklama yapacağını söyledi. Suiçmez, “Trabzon’a geliyorum. Bu konuda gerekli araştırmayı yaptıktan sonra bir açıklama yapacağım. Araştırmalarım devam ediyor.” dedi. Suiçmez’in bu konudaki açıklamasını önemsiyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —