Tarih: 28.05.2023 10:19

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Veliköy Uzun Mustafa Kopuz İlk/Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Veliköy Uzun Mustafa Kopuz İlk/Ortaokulu, TÜBİTAK 2204 B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Bölge Birincisi olarak Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazanmıştı. Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, başarılarıyla gururlandırdıkları okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Veliköy Uzun Mustafa Kopuz İlk/Ortaokulu'nda öğretmenlerin danışmanlığında TÜBİTAK 2204 B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına katılan öğrencileri tebrik etmek amacıyla okula bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Müdürümüz Engin EMEN, öğrencilerle bir araya gelerek başarılarından dolayı tebrik etti. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde LGS'ye girecek olan 8. sınıf öğrencileriyle de derslerine konuk olarak sohbet etti.

Müdürümüz Engin EMEN, sınıf ziyaretlerinin yanı sıra öğretmenlerle de kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyaretine Şube Müdürü Necmettin ÖKSÜZ eşlik etti.

Veliköy Uzun Mustafa Kopuz İlk/Ortaokulu, TÜBİTAK yarışmasında elde ettiği başarıyla okulun adını duyurdu ve bölge birincisi olarak Türkiye Finalleri'ne katılma hakkı kazandı. Bu başarı, okulun öğretmenlerinin özverili çalışmaları ve öğrencilerin araştırma projelerine olan katkılarıyla gerçekleşti.

Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, bu tür başarıları olan okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenleri tebrik etmeye devam edeceklerini belirtti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —