Tarih: 27.10.2023 18:15

Müge Anlı Nazmiye kimdir, neden gözaltına alındı? Nevrigül Alan'ı kim öldürdü, kardeşi mi, sevgilisi mi?

Facebook Twitter Linked-in

Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümünde sıcak gelişme yaşandı. Bursa'da gözaltılar da Nevrigül'ün en son konuştuğu ve sevgilisi olduğu söylenen ve Nazmiye ile de adı anılan Doğan Aydın da gözaltına alınmıştı. Son olarak kardeşi Nazmiye'nin de gözaltına alındığı öğrenildi. Peki, Müge Anlı Nazmiye kimdir, neden gözaltına alındı? Nevrigül Alan'ı kim öldürdü?
 

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da haftalardır konuşulan Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümü ile ilgili her geçen gün yeni gelişme yaşanıyor. Ailesinin kayıp olarak başvurduğu 22 yaşındaki Nevrigül Alan kaybının 47. gününde, 18 Ekim Çarşamba günü, ağacı asılı halde ölü bulundu. Cenazesine, en son telefonda görüştüğü, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Doğan Aydın'ın işaret ettiği zeytinlik alanda ulaşıldı.
 

NAZMİYE TUTANER TEK TEK ANLATTI

Müge Anlı'nın sorularından zaman zaman kaçan Nazmiye Tutaner, ablası Nevrigül Alan hakkında para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu söyledi. İddialara devam eden Nazmiye, ablasını erkek arkadaşı Barış'tan kıskandığını da söyledi.


Nazmiye, davranışları ve iddialarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Abisi, kardeşi Nazmiye'den şüphelendiğini dile de getirdi.

NAZMİYE TUTANER KAÇ YAŞINDA?

Nazmiye Tutaner, 16 yaşında. Programda anlattığı olaylar ve sert çıkışları ile sosyal medyada da gündem olan Nazmiye N.A ve bazı erkeklerin Ziya Kaya Mahallesi'nde parti yaptıkları ve gayri meşru ilişkiler ve uyuşturucu iddiaları üzerine savcılığın yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan N.A.'nın savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —