meritking giriş kingroyalgaziantep escort

Mustafa Sak ödülleri, 19 genç mühendise

Mustafa Sak ödülleri, 19 genç mühendise

Mustafa Sak ödülleri, 19 genç mühendise
GÜNCEL 4.07.2024 11:42:16 0

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi'nin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, üniversite stadyumunda yapıldı. 8 bin 864 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende Mustafa Sak ödülleri de 11'inci kez sahiplerini buldu. 19 genç mühendise ödüller ADO Grup yöneticileri tarafından verildi. Törene katılanlar, alkışla mezunları tebrik etti.

Akdeniz Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni ile 8 bin 864 öğrenci meslek yaşamlarına uğurladı. Mühendislik binasının yapımına katkı sağlayan ADO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak'ın, geleneksel hale getirdiği Mühendislik Fakültesi bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine verdiği başarı ödülleri, sahiplerine takdim edildi. Her yıl Akdeniz Üniversitesi mezuniyet töreninde gerçekleştirilen ödül töreninde bu yıl Mühendislik Fakültesi'nden 7 bölüm birincilerine 70'er bin TL, ikincilerine 40'ar bin TL ve 3'üncülerine 25'er bin TL olmak üzere toplamda 880 bin TL verildi.

Başarı ödüllerini Ado Grup Adopen Anonim Şirketi adına Ado Grup Satış Grup Başkan Yardımcısı İlker Dağyar, Ado Grup Üretim Grup Başkan Yardımcısı Mehmet Turgut, Ado Grup Teknik Koordinatörü Ahmet Katar ve Ayşegül Apaydın takdim etti. ADO Grup Başkanı Mustafa Sak, “Başarı ödüllerinin geleneksel hale gelmesinden gurur duyuyoruz. Bu yıl 11'incisi gerçekleşti. Ödüllerini başarılı genç mühendislerimize takdim ettik. Amacımız başarıyı ödüllendirerek onları teşvik etmek. Bu yıl 19 öğrencimiz başarıyla mezun olarak Mustafa Sak Başarı Ödülünü almaya hak kazandı. Bizim yaptığımız küçük bir başarı ödüllendirmesi. ADO Grup olarak mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz. Cumhuriyetimizin 101'inci yılında genç mühendislerimize çok daha fazla görev düşmektedir. Bizlere de onlara destek olmak düşer. Genç mühendislerimizin ülkemizi her alanda ileri götüreceğine Büyük Önder Atatürk'ümüzün eseri Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine yükselteceğine yürekten inanıyorum" dedi.

DERECEYE GİRENLER

Dereceye giren öğrenciler ise şöyle; İnşaat Mühendisliği: Serhat Seyrek, Zeynep Ece Kahraman, Harun Aslan. Çevre Mühendisliği: Fatma Begüm Güneysu, Ahmet Gürkan Canverdi, Yasemin Güleray. Makine Mühendisliği: Kawtar Zahfir, Semih Şahin, Abobaker Mohamed Abdelwahb Saeed. Jeoloji Mühendisliği: Maya Sado. Elektrik-Elektronik Mühendisliği: Miraç Ağaoğlu, Muhammed Ali Akkuşçu, Mahda Sadathosseini. Gıda Mühendisliği: Zeynep Yıldırım, Furkan Haytaoğlu, Mithat Sağdıç. Bilgisayar Mühendisliği: Yaren Gökhan, Dilara Aksoy, Ali Çolak.

FOTOĞRAFLI


Haber Kaynak : DHA

Samsun'da otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk öldü

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZ EĞİTİM KURSLARINA BÜYÜK İLGİ: YÜZME KURSU ÖNE ÇIKTI

Başkan Genç, Türkiye Birincilerini Makamında Ağırladı

Trabzon’da Tarihle Müzik Buluştu: Kızlar Manastırı’nda Unutulmaz Müzik Dinletileri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Milli Takıma Destek: Çeyrek Final Meydan Parkı'nda Canlı İzlenecek!

GÖNÜL DOSTLARI ALBAYRAK’I ANMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Kahverengi Kokarca ile Mücadelede Zirai İlaçlama Yöntemi Devreye Girdi

Ortahisar Belediye Meclisi, 2024 Gelir Tarifesi'nde Güncelleme Kararı Aldı

43. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'nde 10 Boğa Arenada Mücadele Etti

Arsin Belediyesi, Mahalle Yollarında Yoğun Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Şavşat'ta Gerçekleşti

Türkiye - Hollanda Maçı, Kafkasör Arena'da Büyük Heyecana Sahne Olacak

Arhavi Festivale Hazır: 50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali Başlıyor

Arhavi Belediyesi Envanterine Yeni Çöp Kamyonu Kazandırıldı

Konya Şampiyonasında Ortahisar Belediyesi Sporcuları Altınla Taçlandırdı!

  • BIST 100

    10730,79%0,46
  • DOLAR

    32,57% 0,16
  • EURO

    35,26% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2469,50% 0,27
  • Ç. ALTIN

    3964,53% -0,13

Rize

07.07.2024

  • İMSAK 02:49
  • GÜNEŞ 04:46
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 16:27
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:48