Tarih: 02.05.2023 09:52

Neslihan Atagül ihanet iddialarına sert tepki verdi, Kadir Doğulu sosyal medyayı salladı

Facebook Twitter Linked-in

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti son günlerde magazin dünyasının bir numaralı gündemi... Geride bıraktığımız günlerde Kadir Doğulu'nun farklı kadınlarla görüntüleri ortaya çıkınca, ''ihanet'' iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialara Neslihan Atagül cevap verdi. Kadir Doğulu - Neslihan Atagül evliliğinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde farklı kadınlarla görüntüleri ortaya çıkan Kadir Doğulu ile ilgili pek çok iddia ortaya atılmıştı. İkilinin ayrılacağı yönünde iddialar da ortaya atıldı fakat ikili Bakü'de aşk tazeledi.
Neslihan Atagül ihanet iddialarını yanıtladı, araya giren Kadir Doğulu sosyal medyayı salladı - Resim: 2
Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Müşkülü olanı dinlerim'' açıklamasını yapmıştı.
Neslihan Atagül ihanet iddialarını yanıtladı, araya giren Kadir Doğulu sosyal medyayı salladı - Resim: 3
Eşinden vazgeçmeyen ve olanları görmezden gelen Neslihan Atagül'e hayranlarından sitem dolu yorumlar yağmıştı. Herkes Neslihan Atagül'den bir açıklama bekliyordu. Bakü'de eşi ile aşk pozları veren Neslihan Atagül nihayet sessizliğini bozdu.
Neslihan Atagül ihanet iddialarını yanıtladı, araya giren Kadir Doğulu sosyal medyayı salladı - Resim: 4
Günler sonra Neslihan Atagül'den ihanet iddialarına yanıt geldi. Bir üniversitedeki söyleşiye katılan çifte ihanet iddiaları sorulunca Neslihan Atagül 'Gördüğüne neden inanmıyorsun...' dedi ve devreye eşi Kadir Doğulu girdi.
Neslihan Atagül ihanet iddialarını yanıtladı, araya giren Kadir Doğulu sosyal medyayı salladı - Resim: 5
Neslihan Atagül, ihanet sorularına 'Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?' diye yanıt verince araya eşi Kadir Doğulu girdi. Kadir Doğulu'nun uzun açıklaması yine sosyal medyada tiye alındı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —