Tarih: 25.09.2024 13:22

Olawoyin: “Daha İyi Sonuçlar Alacağız”

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor’un Nijeryalı oyuncusu İbrahim Olawoyin, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Alanyaspor ile oynanacak maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da deplasmanda gerçekleşecek kritik karşılaşma öncesinde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Olawoyin, son haftalardaki olumsuz sonuçların takımda ve camiada üzüntü yarattığını söyledi.

Olawoyin, "Takım olarak bu zorlu süreci aşmak için birlik içerisinde çalışıyoruz. Sezonun henüz başındayız ve gidişatı lehimize çevirmek için mücadele ediyoruz. Hem takımın hem de kendi performansımın maç maç daha iyiye gideceğine inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Yeni Takımın Adaptasyon Süreci

Takımın yeni transferlerle birlikte yeniden yapılanma sürecinde olduğunu belirten Olawoyin, Süper Lig’deki takımlar arasında büyük farklar olmadığını, ancak oyuncuların birbirlerine alışmalarının zaman aldığını dile getirdi. "Yeni katılan oyuncularla birlikte yeni bir takım oluşturuyoruz. Birbirimizi daha iyi tanıdıkça performansımız artacak," dedi.

Alanyaspor Maçı İçin İddialı Konuştu

Alanyaspor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını vurgulayan Nijeryalı oyuncu, teknik direktör İlhan Palut’un takımı motive ederek daha sıkı çalışmaları sağladığını söyledi. "Hocamızın yönlendirmesiyle hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha iyi sonuçlar almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —