Tarih: 22.08.2023 14:59

Olmaz denilen otomobil fiyatı: 390 bin TL! Alsvin modeli satışa çıkıyor, kapış kapış gidecek

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin otomotiv pazarındaki en ucuz otomobil modellerinden bazıları Egea ve Clio modeli olarak ön plana çıkabiliyor. Bunun yanı sıra Changan Alsvin modelinin otomotiv pazarına girişiyle birlikte tüm fiyat dengelerinin değişebileceği söyleniyor.

ALSVİN MODELİ SATIŞA ÇIKIYOR, KAPIŞ KAPIŞ GİDECEK

Çin'in ünlü otomobil üreticilerinden biri olan Changan, Türkiye'deki otomotiv pazarına giriş yapabilir. Ayrıca Changan'ın Türkiye'deki otomotiv pazarına ilk sunacağı model ise, Alsvin olarak konuşuluyor. Nitekim Alsvin modeli, Changan'ın Asya pazarındaki en fazla tercih edilen modellerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Türkiye'de ise Alsvin modelinin en ucuz otomobil modeli olabileceği konuşuluyor.

Changan Alsvin otomobil modeli, B sınıfı sedan bir araba olarak ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra 1.2 atmosferik motoru ve manuel vites seçeneğiyle gelebilecek olan arabanın 85 beygirlik bir güce sahip olduğu biliniyor. Bunun yanı sıra ilgili arabanın Türkiye'ye geldiğinde uygun fiyatı sebebiyle adeta kapış kapış gideceği de düşünülüyor.

OLMAZ DENİLEN OTOMOBİL FİYATI: 390 BİN TL

Fiyat performans modeli olarak ön plana çıkabilen Alsvin modeli, genel hatları sebebiyle giriş seviyesi bir otomobil olarak görülebiliyor. Nitekim Clio ve Egea otomobil modellerinin fiyatlarına kıyasla daha ucuz fiyattan sunulması beklenen Changan Alsvin modelinin 390 bin TL'den satışa sunulması bekleniyor.

Lansmana özel olan 390 bin TL'lik fiyatın ilk parti otomobil modelleri için geçerli olacağı düşünülüyor. Devamında ise ilgili araba modelinde tekrardan fiyat artış görülmesi bekleniyor.

Changan tarafından ilgili araba modeli için ilk sevkiyatın Ağustos ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Eylül ayında ise Türkiye lansmanını yapacağı düşünülüyor. Bunun yanı sıra kurlara bağlı olarak tekrardan fiyat değişikliği olabileceği de düşünülüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —