Tarih: 06.11.2023 17:46

Oltu Belediyesi Yolları Yeniden Şekillendiriyor!

Facebook Twitter Linked-in

Merkez mahallelerde başlayan bu önemli çalışmalar, şimdi de ana arter yol olan Cumhuriyet Bulvarı'nda hızla ilerliyor. Narman Caddesi'nin (Oltu Devlet Hastanesi önü) birleştiği Cumhuriyet Bulvarı boyunca devam eden sıcak asfalt uygulamaları, şehrin ana yolunun modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacak. Ayrıca, hazır hale gelen yollar, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından trafiğe açılıyor, böylece yerel halkın güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmesi sağlanıyor.

Oltu Belediye Başkanı Necmettin TAŞCİ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizin yollarını yeniden inşa etmek ve güzelleştirmek, en başından beri bizim için büyük bir öncelik oldu. Her geçen gün eksiklerimizi tamamlayarak artan motivasyonumuz ile ilçemizin olumlu değişimini hızlandırıyoruz. Kendi iş makinelerimizle yürüttüğümüz çalışmalarla, merkez mahallelerimizle birlikte şimdi Oltu'nun ve Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ana arter olan Cumhuriyet Bulvarı yolumuzun sıcak asfaltını yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da aldığımız destekle beraber şu anda Oltu Belediyesi, mevcuttaki imkanlarıyla yeniden bölgenin güçlü belediyesi olarak hizmetlerine devam ediyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi yeni Türkiye Yüzyılı'nda Oltumuza yakışır bir geleceği yine biz inşa edeceğiz" dedi.

Oltu Belediyesi'nin bu altyapı çalışmaları, ilçenin modernizasyonu ve gelişimi için atılmış önemli adımlardan sadece biri. Yolların yeniden şekillendirilmesi, Oltu'nun geleceğine yönelik parlak bir vizyonu yansıtıyor ve şehrin yaşam kalitesini artırıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —