Tarih: 10.12.2023 10:45

Önce tur sonra Vecino

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-1'lik skorla deviren Galatasaray, Salı günü oynayacağı Kopenhag mücadelesine konsantre oldu. Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Parken Stadyumu'nda galip gelerek tarih yazmak istiyor. CimBom, 2000 yılında aynı sahada Arsenal'i devirerek UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirmişti. O maçta forma giyen G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, aynı stadyumda bir sevinç daha yaşama peşinde. Sarı-Kırmızılılar, son 16'ya adını yazdırması halinde ise transferde rotasını Vecino'ya çevirecek.

ÖZÜR DİLEME VECİNO

Galatasaray, yaz transfer döneminin sonlarına doğru, Uruguaylı oyuncu ile temas kurmuştu. Fakat Matias Vecino, hocası Maurizio Sarri'nin isteği doğrultusunda Sarı-Kırmızılılar'ı reddederek takımda kalmıştı. Fakat 32 yaşındaki orta saha, bu kararından pişman olabilir. Başarılı orta saha, geçtiğimiz Salı günü Genoa ile oynanan İtalya Kupası maçı kadrosundan çıkartılmıştı. Çizme basını, Matias Vecino'nun idmanda yaşanan bazı olaylar nedeniyle kulüp başkanı Lotito ve teknik direktör Sarri'nin kararıyla kesik yediğini iddia etti. Haberde, Uruguaylı yıldızın özür dilememesi halinde ocak ayında takımdan gönderileceği vurgulandı.

DÜN SARRİ'DEN SÜRE ALDI

Calciostyle.it'teki haberde şu ifadelere yer verildi: "Vecino özür dilemezse ocak ayında satılacak. Yaz ayla- rında ona talip olan fakat Sarri'nin istememesi üzerine gitmediği Galatasaray'a imza atabilir." Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde yer alan orta saha oyuncusu, dünkü Verona mücadelesinin 84'üncü dakikasında oyuna dahil oldu. Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan futbolcu, bu sezon 15 maçta toplam 620 dakika süre aldı. Serie A'da 2, Şampiyonlar Ligi'nde 1 gollük katkı sağladı. Vecino, kariyerinde Fiorentina, Cagliari, Empoli ve Inter formalarını da terletmişti. Lazio ile olan sözleşmesi ise 2025 yılının haziran ayında sona eriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —