Tarih: 28.10.2024 18:42

Ordu’da 81 yeni araç emniyet envanterine katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Emrullah CESUR/ORDU, (DHA)- ORDU’da emniyet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için alınan 81 yeni araç, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Düzenlenen törenin ardından araçlar siren çalarak şehir turu attı.

Emniyet hizmetlerinde kullanılacak 81 yeni araç için Ordu İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde araç teslim töreni düzenlendi. Hayırsever insanlarının destekleriyle alınan 81 yeni araç, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde yapılan araç teslim törenine, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, İdare Mahkemesi Başkanı Tayfur Sami Atılgan, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, ilçe belediye başkanları, iş insanları ve emniyet mensupları katıldı.

“HERKESE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde yapılan araç teslim töreninde konuşma yapan Ordu Valisi Muammer Erol, alımlarda emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, “Güvenlik hizmetleri için temin masrafları, tazmin masraflarıyla kıyaslandığında her zaman daha ucuz olmuştur. Bu ne demek? Allah korusun, güvenlikle ilgili ‘keşke şunu yapsaydık, bu olmazdı’ diyeceğimiz zararlarda telafi etmeye çalıştığımızda bazen çaresiz kalıyoruz. Nasıl mı? Herhangi bir arıza veya eksiklik Allah korusun mal kaybının yanında can kaybıyla sonuçlanıyorsa, bunun telafisi mümkün değildir. Bu nedenle, güvenlik hizmetleri söz konusu olduğunda alınması gereken tüm önlemleri eksiksiz almak, hem kamu görevlileri olarak bizlerin hem de bu hizmetten yararlanan vatandaşlarımızın sonuna kadar elinden geleni samimiyetle yapması gereken bir zorunluluktur diye düşünüyorum. Bu şehirde, vatandaşlık görev ve sorumluluğunun bilinciyle katkı sağlayan belediye başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum, iyi ki varlar” dedi.

“GÜVENLİK BİZİM EN HAYATİ KONUMUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, yaptığı konuşmasında, “Bildiğiniz gibi, güvenlik bizim en hayati konumuzdur. Sayın Valimizin önderliğinde ve Sayın Emniyet Müdürümüz Atilla Aksoy Bey'in uygulamalarıyla şehrimiz tam bir huzur kenti haline geldi ve giderek daha da iyi noktalara ulaşıyoruz. Geçen gün rakamları gördüğümde, gerçekten bir Ordulu olarak çok mutlu oldum; çok iyi sonuçlar alıyoruz. Burada hem jandarmamız hem emniyetimiz hem de adalet mensuplarımızla tam bir huzur kenti haline geldik. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarda destekçi olacağız” şeklinde konuştu.

“81 YENİ ARAÇ İLİMİZE TAHSİS EDİLMİŞTİR”

Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise törene katılanlara teşekkür ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzce tüm ülkede gerçekleştirilen 7.204 aracın teslim töreninde, İstanbul’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, bu araçlardan 81 tanesi ilimize tahsis edilmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü'ne katılan bu araçların anahtar teslim törenine katılarak bu anlamlı günde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından alımda katkıları olan ilçe belediye başkanlarına plaket takdimi yapıldı. Emniyet müdürlüğü envanterine katılan 81 araç, konvoy şeklinde müdürlük bahçesinden çıkarak şehir turu attı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —