Tarih: 24.10.2024 16:56

Örnek Öğrenciler Kültür Gezisiyle Ödüllendirildi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’de örnek kişilikleri ve çalışkanlıklarıyla öne çıkan 21 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan 23 kişilik kafile, İstanbul'da düzenlenecek kültür gezisi için yola çıktı. Her ilçeden bir kız ve bir erkek öğrencinin yer aldığı kafilenin uğurlama töreni, Artvin Valiliği önünde yapıldı.

Kafile, Artvin-Rize Havalimanı’na gitmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Şeker, Özel Büro Müdürü Özcan Köse, okul müdürleri ve ailelerin katılımıyla törenle uğurlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin ufkunu açacak olan bu güzel gezinin düzenlenmesinde emeği geçen İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Esen Yağcı ve tüm vakıf yöneticilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Kültür Gezisi, 24-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Gezide, öğrencilerin İstanbul'un tarihi ve kültürel mekânlarını gezerek ufuklarını genişletmeleri amaçlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —