Tarih: 09.09.2023 16:51

Otomobil Kazasında Yaralanan Çocuk, Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

24 Ağustos tarihinde, Hopa şehir geçişi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan genç çocuk, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine hemen ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi Hopa Devlet Hastanesi'nde yapılan Akkaya, daha sonra Artvin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, yaşadığı ağır yaralar nedeniyle genç çocuk Trabzon Farabi Hastanesi'nde tedavi görmekteydi.

15 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde verilen yaşam mücadelesine rağmen Yiğit Deniz Akkaya, dün hayata veda etti. Hopa Belediye Başkan Yardımcısı ve Artvin Hopaspor Başkan Yardımcısı Osman Akkaya'nın yeğeni olan Deniz Akkaya'nın cenazesi, Hopa'ya bağlı Başoba köyü merkez camiinde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Akkaya'nın kaybı, ailesini ve çevresini derin bir üzüntüye boğarken, trafik kazalarının sonuçlarına dikkat çekmek ve trafik güvenliği konusunda toplumsal farkındalığı artırmak için daha fazla çaba harcanması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —