Tarih: 13.10.2024 12:32

Özel Bireyler İçin Eğitim Kursları Salı Günü Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim kursları, 15 Ekim 2024 Salı günü itibarıyla yeniden başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl mevzuat değişikliği nedeniyle destek vermediği kurslar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in girişimleri sayesinde devam ettirilecek.

Başkan Genç, kursların devamı için Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir iş birliği protokolü imzaladı. 2024-2025 eğitim döneminde, Engelsiz Yaşam Akademisi ve Gazipaşa Özel Yürekler Okulu'nda verilecek kurslar, belediyenin sağladığı maddi destekle sürdürülecek.

Çeşitli Alanlarda Eğitimler Verilecek

El sanatları, resim, müzik, din kültürü ve ahlak bilgisi, giyim, takı-tasarım, pastacılık, oyun ve spor-beden eğitimi gibi çeşitli derslerin yer alacağı kurslar, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesine katkıda bulunacak.

Başkan Genç, "Bu eğitimler, hem bireyler hem de aileleri için çok değerli. Ortahisar Milli Eğitim Müdürümüze iş birliği için teşekkür ediyorum. Kurslarımızın özel gereksinimli bireylerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bu kursların başlaması, aileler ve bireyler açısından büyük bir memnuniyetle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —