Tarih: 06.10.2023 07:41

Pazar İçe Kaymakamı Mustafa Akın, Mevlid-i Nebi Haftası Vesilesiyle Din Görevlilerini Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Pazar İçe Kaymakamı Mustafa Akın, Mevlid-i Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı coşkuyla karşıladı. İlçe Müftü Vekili Kazım Genç ve beraberindeki heyet, Kaymakam Akın'ı ziyaret ederek bu özel haftayı kutladı.

Kaymakam Mustafa Akın, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temasıyla gerçekleşen Mevlid-i Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın, toplumumuzda manevi bir birliktelik ve duygusal bağ oluşturmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Din görevlileri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Akın, camilere ve din görevlilerine olan katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve belge takdim etti.

İlçe Müftü Vekili Kazım Genç ise İlçe Kaymakamı Akın'a "Camii ve İlim" adlı değerli bir kitap hediye ederek ziyaretlerini özel kıldı.

Ziyaret sırasında ilahiyatçı yazar Yusuf Kanbur da kendi yazdığı "Ertelenmiş Yarınlar" adlı romanını Kaymakam Bey'e takdim etti. Bu anlamlı ziyaret, din görevlileri, yazarlar ve kamu görevlileri arasındaki kültürel ve dini bağların güçlendirilmesine katkıda bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —