Tarih: 23.12.2023 18:49

Pazar'da Özel Öğrencilere Doyasıya Eğlence

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin Pazar ilçesinde, özel öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve onlara özel olduklarını hissettirmek amacıyla gezi programı düzenlendi.

Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen geziye, Rize İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü, engelli koordinatörleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gezi kapsamında, Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulunda özel eğitim gören öğrenciler, ÇEDES projesi kapsamında “Değerler Eğitimi” verilen Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Rize Ziraat bahçesini gezdi.

Öğrenciler, Rize Ziraat bahçesini gezdikten sonra Çaykur Ziraat Camii’ne geçti. Burada sarık takıp cüppe giyen öğrenciler, sembolik olarak imam oldular. Mihrab, minber ve kürsüye geçerek çeşitli dua ve sureleri okudular.

Öğrenciler, daha sonra Isırlık Tabiat Parkına geçti. Burada doğal güzellikleri yerinde gören öğrenciler, oyun oynadılar ve piknik yaptılar.

Geziyi organize eden Pazar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İshak Akyıldız, "Özel öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve onlara özel olduklarını hissettirmek amacıyla bu gezi programını düzenledik. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem de yeni şeyler öğrendiler. Bu tür etkinlikleri bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi.

Öğrenciler de gezi için teşekkür ederek, "Çok eğlendik. Bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesini istiyoruz" dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —