Tarih: 22.09.2023 08:26

Pazarspor, Karşıyaka'yı Devrerek Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor, 3. hafta maçında kendi sahasında lider Karşıyaka'yı konuk edecek. Ligde ilk iki haftayı 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile kapatan Pazarspor, lider Karşıyaka'yı yenerek yükselişini sürdürmek istiyor.

Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kar, Karşıyaka maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Lige şampiyonluk parolasıyla başladık. Ancak ilk hafta evimizde şansız bir yenilgi aldık. İkinci hafta deplasmanda bu yenilgiyi Elazığspor'u 1-0 yenerek telafi ettik. Şimdi evimizde lider Karşıyaka ile oynayacağız. Lider Karşıyaka'yı devirip yükselişimizi sürdüreceğiz. Tek hedefimiz 3 puandır" dedi.

Kar, rakiplerini ekibiyle beraber masaya yatırdıklarını kaydederek, "Karşıyaka bu ligin güçlü ekiplerinden biri, iyi de oyuncular aldılar ama yenilmeyecek bir takım değil. Açıklarını oyuncularıma anlatıyorum. Hafta boyunca rakibimizin açıkları üzerinde çalışacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle de Karşıyaka'yı yeneceğimize inanıyorum" dedi.

Pazarspor-Karşıyaka maçı 23 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'te Pazarspor Stadı'nda oynanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —