Tarih: 15.07.2023 12:55

Pazarspor, Muhammed Ensar Çavuşoğlu'yu Takıma Geri Döndürdü

Facebook Twitter Linked-in

Pazarspor, 2. Lig'den düşmenin ardından bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecekleri yeni sezona güçlü bir transferle hazırlanıyor. Kulüp, Elazığspor'a kiralık olarak gönderdiği genç yetenek Muhammed Ensar Çavuşoğlu'nu tekrar kadrosuna kattığını duyurdu.

Pazarspor Transfer Komitesi tarafından yapılan açıklamada, "Transfer çalışmalarına devam eden Pazarspor, bir buçuk yıldır Elazığspor'da kiralık olarak oynayan oyuncumuz Muhammet Ensar Çavuşoğlu'nu tekrar takıma kazandırdı" denildi.

Elazığspor'da geçirdiği süre boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 2002 doğumlu Muhammed Ensar Çavuşoğlu, 3. Lig'de toplam 42 müsabakada forma giymiş ve iki gol kaydetmişti. Yeniden Pazarspor'a katılmasıyla takımın gücüne güç katacağı düşünülüyor.

Pazarspor, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de mücadele ederken, yeniden kadrolarına kattıkları Muhammed Ensar Çavuşoğlu ile hedeflerine daha emin adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor. Genç yeteneğin performansı ve katkısıyla takımın başarısını artırması bekleniyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —