Tarih: 07.09.2023 21:09

Pazarspor, Şampiyonluk Hedefliyor

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin Pazar ilçesindeki Pazarspor, geçen sezon 2. Lig'den 3. Lig'e düşmesine rağmen, bu sezon şampiyon olarak tekrar 2. Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Pazarspor Kulüp Başkan Vekili Uğur Aslan, hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada, "Pazarspor'un küme düşmesi hem Rize'de hem de bölgemizde büyük üzüntüye neden oldu. Ancak bu yıl yapmış olduğumuz transferlerle umutluyuz. Motivasyonumuz da oldukça yüksek, iddialıyız. Ciddi hazırlık yapıyoruz. Amacımız elbette 2. lige tekrar yükselmek." dedi.

Sezon öncesinde başarılı teknik adam Kadir Kar ile anlaştıklarını söyleyen Aslan, "Kadir Kar'ın takıma büyük motivasyon sağladığını düşünüyorum. Takımı sezona en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Takımın küme düşmesinden dolayı Pazar halkının yaşadığı bir hayal kırıklığı var. Bu hayal kırıklığını telafi etmek için her türlü çabayı sarf ediyoruz. Hedefimiz belli. Dolayısıyla bu yıl hızlı bir şekilde hareket ediyoruz. Amacımız bu sezon tekrar takımı şampiyon yapıp 2. Lige taşımak." ifadelerini kullandı.

Aslan, Pazarspor'un 3. Lig'de mücadele edeceği 2023-2024 sezonunda güçlü bir kadro kurduğunu belirterek, "Transferlerimizde yerli ve yabancı oyunculara yer verdik. Bu sezon Pazarspor'un 3. Lig'de şampiyon olacağını düşünüyorum." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —