Tarih: 06.08.2023 10:09

PTT Yeni Personel Alımı Yapacak! PTT Kargo İş İlanları!

Facebook Twitter Linked-in

PTT Kargo iş ilanları, ile Türkiye'nin en büyük kargo firmalarında biri olan PTT kargoda taşımacılık, şoför ve beden işçisi pozisyonlarında çalışmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Yeni persone ihtiyacı olan PTT, İŞKUR üzerinden personel alımı için ilan yayınladı.

PTT kargo iş ilanları ile işe giren ve şoför pozisyonuna yerleşenşer şehirler arası taşımacılık yaparak aynı zamanda para kazanabilecek. PTT kargo iş ilanlarına başvurmak içib E sınıfı ehliyet, psikoteknik, SRC ve dijital ehliyet belgelerine sahip olmak gerekiyor. Beden işçisi pozisyonu için ise çalışma saatleri ve diğer ayrıntılar firma ile görüşülecektir. Peki, PTT kargo iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? 

PTT KARGO İŞ İLANLARINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye'nin en büyük kargo firmalarından biri olan PTT'ye başvurmak isteyen adaylar, İŞKUR resmi sayfasına TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak ilanlara başvurabilirler. Özgeçmiş alanına ilgili meslek bilgilerini eklemeleri ve ilanın öğrenim şartlarına uygun olmaları gerekmektedir. Başvuruyu tamamlamak için ilgili ilanın sol alt kısmındaki "Başvur" butonuna tıklamaları gerekmektedir.

Şoför ve beden işçisi alımı için ilan numaraları da belirtilmiştir ve bu numaraları kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Ancak unutmayalım ki, bu alımlar için belirtilen niteliklere sahip olmak önemlidir. İşe alınma süreci ve görüşmeler firma tarafından yapılacak ve başvuru sonuçlarına göre değerlendirme yapılacaktır.

PTT kargoda çalışmak için belirtilen şartlara uyan adayların başvurusu üzerine firma tarafından mülakata çağrılacaktır. Yapılacak görüşmelerin ardından işe alımı yapılanlara bilgilendirme yapılacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —