Tarih: 09.09.2024 10:07

Rahmi Güney'den 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası İçin Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, uzun bir aradan sonra öğrenciler ve öğretmenlerle tekrar bir arada olmanın mutluluğunu ifade etti. Güney, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlar için hayırlı olmasını diledi.

Rahmi Güney, mesajında Türkiye Yüzyılı Maarif modeli çerçevesinde, geleceğin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sistemi oluşturma çabası içinde olduklarını belirtti. "Türkiye Yüzyılı'nda sevgili öğrencilerimizi; aklın ve bilimin rehberliğinde, millî ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmek en büyük gayemizdir," diyen Güney, öğrencilere yönelik umut ve beklentilerini dile getirdi.

Güney, öğrencilerin potansiyellerini açığa çıkaracak adımlar atmalarını ve yeni serüvenler eklemelerini umduğunu ifade ederek, "Sizlerin başarısı, hepimizin başarısıdır," dedi. Ayrıca, öğretmenlerin eğitimdeki kilit rolüne vurgu yaparak, "Çocuklarımıza rehberlik eden, onların potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmak için göstermiş olduğunuz özveri ve kararlılıkla medeniyet tasavvurumuzu maarif davamızla şekillendiren siz değerli öğretmenlerimizsiniz," şeklinde konuştu.

Velilere de seslenen Güney, ailelerin eğitim yolculuğundaki önemli destekçileri olduklarını belirtti. "Öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim, öğrencilerimizin başarılarını artıracaktır," diyen Güney, tüm paydaşlarla birlikte öğrencilerin başarısını artırmayı amaçladıklarını vurguladı.

Son olarak, Güney, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olmasını temenni ederek, eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler için başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —