Tarih: 02.04.2024 09:49

Rahmi Metin'den teşekkür mesajı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 54'lük oy alarak yeniden Rize Belediye Başkanı seçilen Rahmi Metin teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Metin yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili hemşehrilerim öncelikle bu yerel seçimlerde 54.70'lük oyla bizi tekrar Türkiye birincisi yaparak hizmet verme görev vermenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Başta Cumhurbaşkanımızın bizi tekrar bu göreve layık görmesinden dolayı minnettarım.

Tabi yerel seçimler 5 yıllık bir muhasebenin sonucunu oluşturmuş oluyor.Biz de beş yıl boyunca yaptıklarımızı siz değerli vatandaşlarımıza sunmaya çalıştık.Yeni dönemde de bütün mahallelerimize eşit hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Tabi ki bu yeniden güzel bir oyla seçilmek bize büyük bir sorumluluk yüklüyor.Rizeli hemşehrilerimiz bize, bakın yaptığınız hizmetleri takdir ediyoruz inşallah bu şekil çalışmanızın da devam etmesini istiyoruz.Önümüzdeki beş yıl boyunca da bütün ekiplerimizle beraber 46 mahallemiz için çalışmaya devam edeceğiz.Durmak yok yola devam diyoruz.Türkiye yüz yılında Rize'mizde  hazırlamak için Cumhurbaşkanımzdan aldığımız güçle yeni döneme daha aşkla daha şevkle başlayıp Rize'mizi istediğimiz refah düzeyi yüksek rahat konformu bir seviyeye getirmeye azmedeceğiz.

Son olarak da tüm hemşehrişerime, partili partisiz bütün vatandaşlarımıza bize gösterdikleri  ilgiden seçim sürecince gösterdikleri alakadan dolayı da sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum" diyerek sözlerini noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —