Tarih: 24.06.2024 13:37

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 20 Sözleşmeli Personel Alacak

Facebook Twitter Linked-in

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), 20 sözleşmeli personel alımı için duyuru yaptı. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, alımlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' çerçevesinde gerçekleştirilecek.

KPSS Puanı Esas Alınacak

Açıklamada, alım sürecinde yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ve pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan adayların KPSS puanı esas alınarak sıralama yapılacağı belirtildi. Bu yöntemle üniversitenin merkez ve bağlı birimlerinde çeşitli pozisyonlar için personel istihdam edilecek.

Başvurular e-Devlet Üzerinden

Başvurular, 24 Haziran - 8 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden 'Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım' hizmeti veya 'Kariyer Kapısı' (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet adresi üzerinden yapılabilecek. Şahsen başvurular alınmayacak olup, posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar da kabul edilmeyecek.

Detaylı Bilgilere Ulaşım

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —