Tarih: 29.11.2023 10:40

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Akademik Yükselme ve Belge Töreni Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ), 2022 yılında profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanları için Akademik Yükselme ve Belge Töreni gerçekleştirildi.

Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mete Avcı Prof. Dr. Nebi Gümüş, Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan Er, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz bir konuşma yaptı.

Rektör Yılmaz, konuşmasında, RTEÜ'nün her geçen gün büyüyerek ve gelişerek yoluna devam ettiğini belirterek, "Üniversitemiz, hem nitelik hem de nicelik olarak önemli bir noktaya gelmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza ve üniversitemize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Yılmaz, konuşmasının ardından, 2022 yılında profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanlarına cübbelerini giydirdi ve belgelerini takdim etti.

Cübbe giyme töreninin ardından, 2022 yılında akademik teşvikten en yüksek puanı alan ilk üç akademisyen, patent ve faydalı model tescili alan akademisyenler ve TÜBİTAK ARDEB kapsamında projesi kabul edilen akademisyenlere belge takdimi yapıldı.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —