Tarih: 07.11.2023 09:42

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni ziyaret eden ortaokul öğrencileri üniversite hakkında bilgi aldı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören öğrenciler, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini (RTEÜ) ziyaret etti.

Merkez kampüsümüz ve akademik birimlerimizi ziyaret eden öğrenciler, üniversitemizde yürütülen çalışmalar ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Ziyarette öğrenciler ile bir araya gelen Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mete Avcı, Prof. Dr. Nebi Gümüş, Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan Er ile Basın-Yayın, Enformasyon ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Taner Erol üniversitemiz hakkında bilgi vererek, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversitemizi ziyaret eden öğrencilerimize üniversitemiz hakkında bilgi vermekten mutluluk duyduk. Öğrencilerimizin üniversitemiz hakkında merak ettikleri soruları yanıtlayarak, onlara üniversite hayatını tanıtmaya çalıştık. Öğrencilerimizin üniversitemizi tercih etmelerini temenni ediyoruz." dedi.

Ziyaret sonunda öğrencilere üniversitemiz tanıtım materyalleri hediye edildi.

Öğrenciler üniversiteden memnun kaldı

Ziyaret kapsamında üniversitemizi gezen öğrenciler, üniversite hakkında çok olumlu izlenimler edindiklerini dile getirdiler.

Öğrencilerden biri, "Üniversitemiz çok büyük ve modern bir kampüse sahip. Üniversitemizde yürütülen çalışmalar ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi edinmekten çok memnun oldum. Üniversiteyi çok beğendim, mezun olduktan sonra burada okumak isterim." dedi.

Bir başka öğrenci ise, "Üniversitemizde çok sayıda akademik birim var. Bu birimlerde çok farklı alanlarda eğitim verildiğini öğrendim. Üniversitede çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi var. Üniversitenin sosyal ve kültürel faaliyetleri de çok zengin. Üniversiteyi tercih etmek için çok iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —