Tarih: 21.10.2024 07:49

RİDEF, Ankara'da Üniversite Hayatına Adım Atan Rizeli Gençleri Bir Araya Getirdi: Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vurgusu

Facebook Twitter Linked-in

Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) Gençlik Kolları, üniversite hayatına adım atan Rizeli gençleri bir araya getirdi. Etkinlik, Kartallar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kartal’ın ev sahipliğinde düzenlendi. Kahvaltıya KYK Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, GSB Ankara İl Müdürü Mustafa Çelik, RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer İpek, Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu, Av. Meltem Banko ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Ankara’da üniversite kazanan öğrencilerin buluştuğu etkinlikte, katılımcılar kendilerini tanıtma fırsatı buldular. Program, RİDEF Gençlik Kolları Başkanı Azizcan Karaömeroğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı ve katılımcıların sözleriyle devam etti.

RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, konuşmasında “Bizler RİDEF olarak büyük bir aileyiz. Ankara, %1’lik dilim ile öğrenci alan bir şehir. Hepinizin başarısıyla gurur duyduk. Rize’nin en önemli gücü, yetişmiş insan gücüdür. İnanıyoruz ki, ülkemize ve Rize’mize hizmet edecek nice değer aranızdan çıkacak,” dedi.

Kahvaltının ardından gençler tulum ve kemençe eşliğinde eğlenerek keyifli anlar yaşadılar. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —