Tarih: 18.09.2023 08:21

RİDEVA, Derince Belediyesi Beşdivan Sosyal Tesislerini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, RİDEVA Mütevelli Heyeti Üyeleri, RİDEF Başkanı Hasan Başça, Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Ekrem Kumuşoğlu ve çok sayıda Rize dernek ve vakıf başkanı katıldı.

Ziyarette, Derince Belediyesi Beşdivan Sosyal Tesisleri'nin tanıtımı yapıldı. Tesiste bulunan konaklama, sosyal ve spor alanları hakkında bilgi verildi.

RİDEVA Başkanı Recep Albayrak, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Derince Belediyesi Beşdivan Sosyal Tesisleri'nin Rizeliler için önemli bir buluşma noktası olacağını söyledi.

Albayrak, "Derince Belediyesi Beşdivan Sosyal Tesisleri, doğa ile iç içe, modern ve konforlu bir tesis. Tesisimizde konaklama, sosyal ve spor alanlarının yanı sıra toplantı ve konferans salonları da bulunuyor. Tesisimizin Rizeliler için önemli bir buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise, Rizelilerin her zaman Kocaeli'nin bir parçası olduğunu belirterek, "Derince Belediyesi olarak Rizeliler için her türlü desteği vermeye hazırız. Beşdivan Sosyal Tesislerimiz, Rizelilerin Kocaeli'nde buluşmaları için güzel bir imkan sunuyor. Tesislerimizi ziyaret eden tüm Rizelilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —