Tarih: 28.07.2023 11:30

Rize Belediyesi Zabıta Memurları İçin Önemli Eğitim Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Zabıta Mevzuatı ve Meslek Etiği" eğitim programı, Rize Belediyesi'nde göreve başlayacak zabıta memurları için başarıyla tamamlandı.

Adalet Bakanlığı Personel Eğitim Merkezi tarafından Rize'de düzenlenen eğitim programı, gelecekte Rize Belediyesi'nin hizmetinde çalışacak zabıta memurlarının mesleki donanımlarını artırmayı ve görevlerini etik ve yasal çerçevede yerine getirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Eğitim süresince, zabıta mevzuatı, görev ve yetki alanları, sorumlulukları, etik değerler ve toplumsal ilişkiler gibi konularda katılımcılara detaylı bilgiler aktarıldı.

Eğitimin tamamlanmasının ardından bir değerlendirme yapan yöneticiler, katılımcı zabıta memurlarının beceri ve bilgi düzeylerinin arttığını ve mesleki sorumluluklarını daha iyi anladıklarını belirtti. Başkan, "Rize Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli hizmet sunabilmek adına zabıta memurlarımızın bu eğitimlerle donatılmasını büyük önem veriyoruz. Halkımızın güvenini kazanacaklarına inanıyorum ve göreve başlayacak olan zabıta ekibimizin Rize'mize hayırlı hizmetler sunacağına eminim." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —