Tarih: 04.09.2023 09:59

Rize Belediyespor, Deplasmanda Köyceğiz Belediyespor'a 40-32 Yenildi

Facebook Twitter Linked-in

Hentbol Erkekler Süper Lig'in heyecanı devam ederken, Rize Belediyespor deplasmanda Köyceğiz Belediyespor'a 40-32 mağlup olarak ikinci haftada da galibiyet hasretini sürdürdü.

Muğla'nın ev sahipliği yaptığı mücadele, Köyceğiz Spor Salonu'nda gerçekleşti. İlk yarıda 20-12'lik skorla önde olan ev sahibi ekip, maç sonunda da 40-32'lik skorla galibiyete ulaştı.

Rize Belediyespor, bu sonuçla ligdeki ilk iki haftayı puan alamadan tamamladı. İlk haftada bir galibiyet ve bir mağlubiyet elde eden İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyespor Kulübü'nü 10 Eylül Pazar günü Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Süper Lig'de 12 takımın mücadele ettiği sezonda Rize Belediyespor, 10. sırada yer alırken, 8 puanla 8. sırada bulunan Bahçelievler Belediyespor Kulübü ile önemli bir karşılaşma öncesinde bulunuyor.

Rize Belediyespor'da Emre Gümüştaş, Köyceğiz Belediyespor karşısında attığı 16 golle ligde toplamda 20 gole ulaştı. Bu performansıyla gol krallığında 21 golle lider durumda olan Bahçelievler Belediyespor Kulübü'nden Volkan Çalışkan'ın ardından 2. sıraya yerleşti.

Maçın hakemleri Gökhan Keskin ve Orhan Keskin olurken, karşılaşmanın detayları ise şu şekilde:

KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 40 - RİZE BELEDİYESPOR: 32

Hakemler: Gökhan Keskin, Orhan Keskin

Köyceğiz Belediyespor: Yağız Öksüzcük, Mehmet Bulut, Mokhtar Kouri 10, Gürkan Rallas 1, Mikail Yıldırım 1, Musa Bağımsız 5, Arda Köse, Mert Geçgel 2, Salih Uludağ 7, Kazuya İmasato 3, Yiğit Eröz 7, Oğuz Çevik 4, Behçet Çimen, Veli Kara, Senar Tok, Alp Yıldız.

Rize Belediyespor: Serkan Mehmet Kibar 5, Muhammet Can Öksüzömer 2, Okan Bostan, Berat Yıldız 1, Eray Hekim 4, Emre Halcı, Murat Enç 3, Mümin Demirci, İbrahim Bircan 1, Emre Gümüştaş 16, Berke Lokumcu, Erdoğan Mengi.

2 dakika cezalıları: Mikail, Kazuya, Oğuz, Veli (Köyceğiz Belediyespor), Eray, Murat, İbrahim (Rize Belediyespor)

Sarı Kart: Mikail (Köyceğiz Belediyespor), Serkan Alyazıcı (Rize Belediyespor Antrenörü)

Kırmızı Kart: Muhammet Can Öksüzömer (Rize Belediyespor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —