Tarih: 02.11.2023 09:54

Rize Defterdarılıkta Personel Yemeği İhalesi Yapılacak

Facebook Twitter Linked-in

Rize Defterdarlığı, 2024 yılı için personel yemek hizmeti alımı için ihale açtı. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İhaleye katılmak isteyen yerli ve yabancı tüm istekliler, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirebilirler. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

İhalede, ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

İhale kapsamında, yemeklerin hazırlanması, dağıtımı ve sonrasına ilişkin tüm hizmetler yer alıyor. İhaleye katılacak firmalar, ihale tarihinde geçerli olan Gıda Üretim İzin Belgesi'ne veya İşletme Kayıt Belgesi'ne sahip olmak zorunda. Ayrıca, son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi sunmaları gerekiyor.

İhale, Rize Defterdarlığı'nın personel yemek ihtiyacını karşılamak için önemli bir adım olarak görülüyor. İhale sonucunda, Rize'de faaliyet gösteren yemek firmaları arasında rekabet ortamı oluşacak ve yemek fiyatlarının düşmesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —