Tarih: 24.08.2024 22:08

Rize Dev Maça Hazır

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Lig 3. hafta karşılaşması öncesinde kapsamlı hazırlıklar gerçekleştirdi. Maç, 25 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak.

Rize İl Güvenlik Kurulu'nun yaptığı çalışmalar doğrultusunda, stadyum çevresinde yeni otopark alanları oluşturuldu. Rize Belediyesi ve Çaykur Rizespor'un ortak çalışması sonucu, Hal Müdürlüğü'ne ait 400 araç kapasiteli otopark taraftarların kullanımına açılacak. Ayrıca, Stadyum Sahil Girişi ve Köprü Geçiş alt kısmında 150 araçlık ek bir otopark daha oluşturuldu.

Menderes Bulvarı'ndaki stadyum ve kapalı yüzme havuzu girişi de maç günü 200 araçlık kapasiteye ulaştıktan sonra kapatılacak ve araçlar alternatif otoparklara yönlendirilecek.

RAMS Başakşehir ile oynanan ilk hafta maçında turnikelerin yavaş çalışmasıyla ilgili gelen eleştiriler üzerine, tüm turnikeler incelendi ve gerekli yazılım güncellemeleri yapıldı. Taraftarların kullanacağı 33 turnikede yapılan bakım ve güncellemeler ile aksaklıklar giderildi.

Ayrıca, maç saatinde yağmur yağma ihtimali göz önünde bulundurularak, Rize Belediyesi tarafından alternatif noktalarda taraftarların bekleyebileceği çadırlar kurulacak. Seyirci girişlerinde yoğunluk yaşanmaması ve taraftarların stadyuma rahat girebilmesi için girişler saat 19:15'te başlayacak.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —