Tarih: 17.12.2023 15:54

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden SGK İl Müdürü Levent DURMUŞ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven AKSOY, Yönetim Kurulu Başkan V. Refik KUMBASAR, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar KARACA, Alaeddin TURANLI ve Turan AKBULUT, Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) Rize İl Müdürlüğü görevine atanan Levent DURMUŞ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve sanatkarlarla bir araya gelerek, iş dünyasının temsilcilerinin birlik ve beraberlik mesajları verdiği ziyarette Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven AKSOY, yeni görevine atan SGK İl Müdürü Levent DURMUŞ'a başarı dileklerini iletti. AKSOY, "Rize iş dünyası olarak, sizin gibi deneyimli ve yetenekli bir ismin SGK İl Müdürlüğü görevine atanmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diler, Rize esnafının sizin liderliğinizde daha da güçleneceğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyarette, SGK İl Müdürü Levent DURMUŞ da, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticilerine teşekkür ederek, iş birliği ve dayanışma vurgusu yaptı. DURMUŞ, "Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını en iyi şekilde çözmek ve iş dünyasını desteklemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu süreçte sizlerin tecrübe ve önerilerine her zaman açığız." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —