Tarih: 26.07.2023 11:46

RİZE HASTANE ACIL SERVİSİNDE KARŞILIKLI KURŞUNLAMA 2 Sİ AĞIR 5 YARALI ( YENİ GELİŞME)

Facebook Twitter Linked-in

Rize Devlet Hastanesi Acil servisinde önceki akşam meydana gelen olayda M.S.Z isimli şahıs daha önce bıçak ile yaraladığı M.Ç ile hastanede karşılaşınca birbirlerine ateş ettiler. Silahların konuştuğu açıl serviste bir açıl görevlisi, bir uzman çavuş, Bir polis ve bir vatandaş yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu ağır.

Olay önceki akşam saatlerinde Rize Devle Hastanesinde meydana geldi, olayda daha önce birbirleriyle kavga eden ve bıçaklı yaralama sonrasında hastane de karşılaşan M.Z.Z ile M.Ç karşılıklı silaha sarıldı. Kurşunların arasında kalan Biri polis, Bir uzman çavuş, hastane görevlisi ve bir vatandaş yaralandı.

Olayın daha önce M.S. Z isimli şahıs ile M.Ç arasında tartışma olduğu M.S.Z nin bıçak ile M.Ç yi yaraladığı belirtildi. Hastanede karşılaşan iki şahıs birbirine açıl servis içinde ateş etmeye başladı.

ACIL SERVİS İÇİ ÇATIŞMA ALANI OLDU

Eminettin Mahallesi Devlet Hastanesi açıl servisinde M.S.Z nin daha önce bıçakla yaraladığı ve denetimde serbestlik ile serbest kalması sonrasında Hastane Acil servisinde bıçakladığı kişi ile karşılaşması sonrası kurşun yağmuruna başlarken M.Ç de silahla acil servis içinde karşılık verdi. Karşılıklı çatışmada M.Ç ağır şekilde yaralanırken hastane içinde bulunan Y.E. Ö de ağır şekilde yaralandı. Hastane açıl servisinde çalışan sağlık personeli F.K  ile birlikte bir polis memuru ve Jandarma Uzman Çavuş ayağından yaralandı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Acil serviste meydana gelen silahlı çatışma sırasında takviye ekiplerin hastane önüne gelmesi ile birlikte elinde silah ile kaçmaya çalışan M.S.Z isimli şahıs kaçamadan takviye ekipler tarafından yakalandı.

Yaralılardan M.Ç ve hastanede bulunan Y.E. Ö isimli vatandaşın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —