Tarih: 02.11.2023 09:44

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 24 Aylık Malzemeli Merkezi Sterilizasyon Ünitesi Hizmet Alımı İhalesini Yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 24 aylık malzemeli merkezi sterilizasyon ünitesi hizmet alımı ihalesi açtı. İhale, 17 Kasım 2023 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında, 24 ay boyunca Diş Hekimliği Fakültesi'nin merkezi sterilizasyon ünitesinde kullanılacak tüm sarf malzemeleri, temizlik ve bakım hizmetleri, sterilizasyon işleminin yapılması ve kayıt sisteminin kurulması gibi işler yapılacak.

İhaleye yerli istekliler katılabilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale dokümanı, EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

İhalenin önemi

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde kullanılan merkezi sterilizasyon ünitesinin düzenli olarak bakım ve onarımının yapılması, tıbbi cihazların steril bir şekilde tutulması ve hasta sağlığını koruması açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda yapılacak ihale ile fakültenin merkezi sterilizasyon ünitesi, alanında uzman firmalar tarafından bakım ve onarım yapılacak.

İhaleyle ilgili ayrıntılı bilgiler, EKAP üzerinden temin edilebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —