Tarih: 21.10.2024 07:35

Rize Süper Amatör Ligi’nde Fatih Kaan Arıman Sezonu Duygusal Bir Başlangıç Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Süper Amatör Ligi'nde 2023-2024 sezonu, duygusal bir atmosferle başladı. Bu sezon, geçtiğimiz yıl 9 Şubat 2023’te hayatını kaybeden ve uzun yıllar Rize Özel İdarespor’da kaptanlık yapan Fatih Kaan Arıman’ın anısına onun adıyla oynanıyor. "Fatih Kaan Arıman Sezonu" adı verilen sezonun açılış maçı, Rize Belediyespor ile Madenli Belediyespor arasında oynandı. Karşılaşma, Rize Şenol Birol Futbol Sahası'nda gerçekleşti ve 1-1 berabere sonuçlandı.

Rize Belediyespor, Arıman’ı anmak için "Seni Asla Unutmayacağız Büyük Kaptan. Arıman Derler" yazılı pankart ve kaptanın fotoğrafının bulunduğu özel tişörtlerle sahaya çıktı. Aynı zamanda, kısa süre önce vefat eden Rize İl Hakem Kurulu eski Başkanı Serdar Serdar da unutulmadı. Hakemler, Serdar’ın fotoğrafının basılı olduğu tişörtlerle sahaya çıkarak saygılarını sundular. Serdar’ın anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

İlk haftanın diğer maçlarında şu sonuçlar alındı:

Sezonun başlangıcı, kaybedilen isimler için saygı ve vefa duygularının ön planda olduğu bir açılışla gerçekleşti. Rize futbol camiası, birlik ve dayanışma içinde unutulmaz kaptanlarını anarken, duygusal bir sezon başlangıcı yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —