Tarih: 18.09.2023 19:03

Rize Valisi Baydaş'tan muhtarlara destek

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya Vali Baydaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Kurtuluş ve ilçe kaymakamları ile muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Baydaş, muhtarların devlet ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, "Sizler, vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi bilen ve çözümü için çaba sarf eden kişilersiniz. Bu nedenle her zaman yanınızdayız ve sizlere destek veriyoruz." dedi.

Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Baydaş, çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Toplantıda muhtarlar, köy yollarının yapımı ve bakımı, altyapı sorunları, tarımsal desteklerin artırılması, lojman ihtiyacı gibi konuları gündeme getirdi.

Vali Baydaş, toplantının sonunda muhtarlara teşekkür ederek, "Köylerimiz ve vatandaşlarımız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Muhtarlar toplantıdan memnun

Toplantıdan memnun olduklarını belirten muhtarlar, Vali Baydaş'ın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Muhtarlardan Adil Akyıldız, "Valimiz bizlere büyük bir değer veriyor. Sorunlarımızı dinliyor ve çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Muhtarlardan Mehmet Ali Koyuncu ise "Valimiz, muhtarlarla sık sık bir araya gelerek sorunların çözümü için çalışıyor. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —