Tarih: 11.09.2023 12:21

Rize'de 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Facebook Twitter Linked-in

İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, öğrencilerin şiir okuması ve günün anlamına yönelik konuşmaların ardından sembolik ilk ders zili Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından çalındı.

Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin balon uçurmasının ardından sınıfları gezen il protokolü, öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Kendisinden de bir eğitimci olduğunu ifade eden Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, öğrencilere eğitim hayatıyla ilgili bazı nasihatlerde bulunarak yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Programa, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Abdulkadir Özkan, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı.

Başkan Metin: "Eğitim, Geleceğimizin Temel Taşıdır"

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yeni eğitim yılında öğrencilere başarılar dileyerek, "Eğitim, geleceğimizin temel taşıdır. Bu nedenle, eğitime her zaman büyük önem verdik ve vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine de katkıda bulunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Yeni eğitim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —