Tarih: 18.11.2023 17:08

Rize'de 220 konut hak sahiplerine teslim ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, konutların Mart ayında tamamlanacağını belirterek, "Yapımları süren ve tamamlanmak üzere olan sosyal konutların sahipleri belli, bunların kuraları daha önce çekilmiş. Diğer konutların tamamlanması için çalışmalar sürüyor. Mart ayı içinde tüm konutlar sahiplerini bulacak. 40 Afet konutu bitmek üzere. Bu sayede Beldemizin nüfusu 1000 kişi daha artacak. Bu konutların yüzde 70'i bölgemizde yaşayan insanlara ait, yüzde 30'u ise çevre bölgelerden" dedi.

Balcı, beldede çok sayıda yatırım yapıldığını ve bunların Cumhurbaşkanı sayesinde olduğunu belirterek, "Heyelan ve sel felaketleri bölgemizde çok sayıda oldu. Son zamanlarda yaptığımız çalışmalar ile bunun önüne geçtik. Hızlı gelişen bir beldeyiz ve beldemizde hastanemizi yeniledik, Gençlik merkezi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beldemiz gençlik merkezine kavuşacak" dedi.

Salarha tünelinin yapılmasının ardından beldeye ulaşımda Duble yol çalışmalarının başladığını belirten Balcı, "Duble yol çalışmaları sürüyor. Beldemize kadar Duble yol çalışması devam edecek. Ayrıca Beldemizi Doğal gaz a kavuşturmak için çalışmalar devam ediyor. Artık sorunu olmayan bir belde haline geliyoruz" dedi.

Balcı, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde parti tarafından aday gösterilmesi durumunda devam edeceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —