Tarih: 06.09.2023 00:13

Rize'de esnaf ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, “2023 Şehir Buluşmaları" programı çerçevesinde Rize’yi ziyaret eden AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve parti teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen esnaf ziyaret programında vatandaşlarla hasbihalde bulunuldu.

Ziyarette, esnafların sorunları ve talepleri dinlendi. Esnaf ziyaretinde konuşan Rahmi Metin, "Sayın Grup Başkan Vekilim, Rize'mizi ziyaretinizde bizlere eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. Esnaflarımız, bizim baş tacımızdır. Onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek bizim için çok önemli. Esnafımızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Abdülhamit Gül ise, esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını belirterek, "Rize'mizin esnafları, ülkemizin ekonomisinin lokomotifidir. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü için üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —