Tarih: 16.08.2023 19:39

Rize'de Facianın eşiğinden dönüldü! Demir Parmaklıklar hayat kurtardı

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Yokuşu, 17.00 sularında meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü beton bariyerlere çarparak durdu. Büyük bir şans eseri demir parmaklıkların alt yola düşmesini engelleyen bu olay, hayatını kurtardı.

Rize'nin işlek caddelerinden Ziraat Yokuşu'nda, dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir faciayı engelledi. Kısa mesafede fren yerine gaza basan kadın sürücü, aracının direksiyon kontrolünü kaybedince önce yol kenarındaki beton bariyerlere, ardından da demir parmaklıklara çarparak durdu.

Kazanın ardından olay yerine gelen yetkililere açıklama yapan kadın sürücü, "Aniden fren yerine gaza basmışım. Kontrolü kaybedince panikledim ve bariyerlere çarptım. Demir parmaklıkların alt yola düşmesini engellemesi hayatımı kurtardı. Allah'a şükürler olsun ki arkadaşlarımla birlikte kazayı hafif sıyrıklarla atlattık." şeklinde konuştu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, kadın sürücünün büyük bir şans eseri kurtulduğunu ifade etti. Bir görgü tanığı, "Sürücüye ne olduğunu anlamadan aracının demir parmaklıklara çarptığını gördük. Parmaklıkların alt yola düşmesi büyük bir faciayı önledi. Eğer alt yola düşseydi, aşağıdaki araçların üzerine düşebilirdi ve çok daha ciddi sonuçlar doğurabilirdi." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —