Tarih: 25.10.2023 09:52

Rize'de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Yönelik Operasyon: 3 Şüpheli Gözaltında

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon, 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşti.

Operasyon kapsamında, terör örgütü propagandası yapmak ve örgütün mahrem yapılanması içerisinde hareket etmek suçlamalarıyla 3 şüpheli tespit edildi. Ayrıca bu şüpheliler terör örgütü üyeliği suçundan kesinleşmiş hapis cezası ile aranıyorlardı. Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler, ilgili adli birimlere teslim edildi ve gerekli adli işlemler başlatıldı. Adli Makamlarca yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2 şüpheli Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, M.S.Ç. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, il genelinde suç ve suçluyla etkin bir mücadele yürüttüklerini belirterek, halkın huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılıklarını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —