Tarih: 28.08.2023 10:46

Rize'de LGS ve YKS'de Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Takdim Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de düzenlenen bir ödül töreni ile LGS ve YKS sınavlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından takdim edilen ödüller, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programla sahiplerini buldu.

Merkezi Sınav Puanlarına göre Türkiye Genel Yüzdelik Dilimi 0,1 ile 1,50 arasında olan ve ilimizdeki liseleri tercih eden öğrenciler ile Türkiye geneli sıralamada ilk 1000'e giren öğrenciler, bu özel törenle ödüllendirildi. Tercihim Rize projesi kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlikle, başarılı öğrencilere verdikleri destek ve teşvik gösterildi.

Program, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleşti ve birçok önemli ismi bir araya getirdi. Vali İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, müdürlük yöneticileri, öğrenci velileri ve öğrenciler törene katıldılar.

Törende yapılan konuşmaların ardından, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrencilerin gözlerindeki heyecan ve mutluluk an be an görülebiliyordu. Tören sonunda öğrenciler, anı ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafları çektirdi.

Bu anlamlı töreni organize etmek ve başarılı öğrencilere verdikleri destekle bu mutluluğu yaşatan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin başta olmak üzere, programın düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür edildi. Ödül töreni, öğrencilerin elde ettiği başarıların takdir edildiği ve desteklendiği bir atmosferde son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —