Tarih: 20.09.2023 08:22

Rize'de Turizm Sektörüne Yönelik Hizmet İçi Eğitimler Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen turizm sektörü hizmet içi eğitimleri başladı. Ön büro, kat hizmetleri, yiyecek içecek servisi, yöneticileri eğitici olarak yetiştirme ve kişisel gelişim olmak üzere beş farklı kategoride düzenlenen eğitimlere turizm sektörü temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Yöneticileri eğitici olarak yetiştirme semineri kapsamında RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Artan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Tüylüoğlu ve Ramazan Aydoğan da katılım sağladı. Turizm Sektörü adına açılış konuşması yapan Ramazan Aydoğan, bu tür eğitimlerin ilimiz açısında büyük önem arz ettiğini ve turizmde hizmet kalitesinin artmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Aydoğan, "Rize, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile önemli bir turizm destinasyonu. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için turizm sektörünün nitelikli insan kaynağına ihtiyacı var. Bu eğitimler, sektördeki çalışanlarımızın mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmelerine önemli katkı sağlayacaktır." dedi.

Eğitimler, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek ve 2023 yılı sonuna kadar devam edecek.

Eğitimlerin içeriği:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —