Tarih: 26.09.2023 10:16

Rize'de Varda Yaylası Yolu Dualarla Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Güneyce Köyü Varda Yaylası yolunun bakım, onarım ve beton kaplama çalışmaları tamamlandı. Yolun açılışı için düzenlenen tören dualarla gerçekleştirildi.

Törene, İkizdere Kaymakamı M.Salih Bayram, İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin, ilgililer ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Bayram, törende yaptığı konuşmada, yolun tamamlanmasında emeği geçen hayırsever iş adamlarına, İl Özel İdaresi ve AK Parti Rize Milletvekillerine teşekkür etti.

Bayram, "Yolumuz, bölgemize ve ilimize önemli katkılar sağlayacaktır. Yaylamıza gelen vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaktır" dedi.

Törenin ardından, Kaymakam Bayram ve beraberindekiler, yeni açılan yolda incelemelerde bulundu.

Varda Yaylası Hakkında

Varda Yaylası, Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Güneyce Köyü'nde bulunan 2460 rakımlı bir yayladır. Yayla, eşsiz doğal güzellikleri ve yayla yaşantısı ile öne çıkmaktadır. Yaylada, yayla evleri, yayla kahvehaneleri, yayla restoranları ve yayla pansiyonları bulunmaktadır. Varda Yaylası, doğa yürüyüşü, piknik, kamp ve fotoğrafçılık gibi aktiviteler için ideal bir yerdir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —